AUTO SPECIALPARTS

Δεν ορίστηκε εικόνα

Auto-SpecialParts.com – Ειδικά εξαρτήματα (ανταλλακτικά) αυτοκινήτων

 

Το Auto-SpecialParts.com εξειδικεύεται και δραστηριοποιείται στο χώρο του ανταλλακτικού αυτοκινήτου.

Με εμπειρία στο χώρο από 1960 αποφασίσαμε να ιδρύσουμε του Auto-SpecialParts.com με σκοπό να προσφέρουμε σε εσάς ποιοτικές και ταυτόχρονα ανταγωνιστικές λύσεις. Συνεργαζόμαστε με μερικά από τα πιο γνωστά εργοστάσια ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά για να είστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων που προμηθεύεστε από εμάς.

Δημιουργήσαμε , ένα site ώστε ο χρήστης να μπορεί να αναζητήσει και να επιλέξει με ασφάλεια τα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο του. Επιπλέον το ανθρώπινο δυναμικό μας βρίσκεται στη διάθεση σας είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail για να σας εξυπηρετήσει σε ότι χρειαστείτε.

Με έδρα τη Ξάνθη αναλαμβάνουμε αποστολές προϊόντων σε όλη την Ελληνική επικράτεια επιδιώκοντας τον ασφαλέστερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Στo Auto-SpecialParts.com θα βρείτε με ασφάλεια τα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας.

 Άλλωστε μοναδικός μας σκοπός είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

 

Auto SpecialParts
Mr Μανώλης Λασκαρίδης
Τρ. Μιχαηλίδη 15
67100 Ξάνθη
Greece
ΞΑΝΘΗΣ
25410 65 609

 

Όροι χρήσης

Το Auto-SpecialParts.comείναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών και αξεσουάρ μέσω του Διαδικτύου, της εταιρείας με την επωνυμία " ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΑΠ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ "  (ΑΦΜ 053909679, ΔΟΥ :ΞΑΝΘΗΣ εδρεύει στο Τρ. Μιχαηλίδη 15 Ξάνθης ,  Τ.Κ.: 67100 ).

Το Auto-SpecialParts.com είναι διαδικτυακό κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο και η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται προϋποθέτει την αποδοχή των όρων χρήσης που ακολουθούν. Εάν κάποιος επισκέπτης- χρήστης δεν συμφωνεί με τους ακόλουθους όρους οφείλει να μην χρησιμοποιήσει τις σελίδες - υπηρεσίες του Auto-SpecialParts.com

 1. Τιμές. Οι τιμές όλων των προϊόντων είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23% αλλά όχι τα μεταφορικά έξοδα αποστολής. Το Auto-SpecialParts.com έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών που εμφανίζονται στο διαδικτυακό κατάστημα χωρίς να είναι υποχρεωμένη να κάνει οποιαδήποτε ενημέρωση. Η ισχύουσα τιμή είναι αυτή η οποία καταχωρείται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας του χρήστη-αγοραστή.

 2. Πληροφορίες προϊόντων και τεχνικών λεπτομερειών. Το Auto-SpecialParts.com έχει ως μέλημα να αναβαθμίζει και να ελέγχει καθημερινώς την εγκυρότητα των πληροφοριών που αναρτώνται για τα προϊόντα καθώς και για τα τεχνικά στοιχεία αυτών. Παρόλα αυτά επιφυλάσσεται για τυχόν λάθη ή ελλιπή στοιχεία που μπορεί να εμφανιστούν και δε φέρει καμία νομική ευθύνη.

 3. Εγγύηση. Η εγγύηση του προϊόντος είναι αυτή που δίνει ο αντίστοιχος κατασκευαστής του τη δεδομένη χρονική στιγμή της αγοράς και ισχύει από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση κακής χρήσης του προϊόντος.

 4. Επιστροφές προϊόντων. Το Auto-SpecialParts.com φροντίζει για την σωστή και ασφαλή συσκευασία και αποστολή των προϊόντων ώστε αυτά να φτάνουν στον παραλήπτη σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος θα πρέπει o χρήστης/αγοραστής:

 • Να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail για τη διαδικασία επιστροφής.

 • Να μην έχουν παρέλθει 15 μέρες από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού αγοράς του προϊόντος.

 • Το προϊόν να συνοδεύεται από το ανάλογο παραστατικό

 • Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί-τοποθετηθεί σε όχημα και να βρίσκεται στην αρχική άριστη κατάσταση, τόσο αυτό όσο και η συσκευασία του, σε διαφορετική περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή. Το προϊόν μαζί με την συσκευασία του θα πρέπει να τοποθετούνται σε άλλη συσκευασία ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής αποστολή τους.

 • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος αφού  ο χρήστης /αγοραστής ενημερώσει για τη φύση του προβλήματος, θα πρέπει πρώτα να παραληφθεί και να ελεγχθεί   το προϊόν από εμάς ή από τους αρμόδιους τεχνικούς της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρίας. Εφόσον εγκριθεί η εγγύηση έχει ο χρήστης/αγοραστής τη δυνατότητα να επιλέξετε την αντικατάσταση του ή την επιστροφή της αξίας του συγκεκριμένου προϊόντος.

 • Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής αναλαμβάνει ο πελάτης και δε θα γίνεται δεκτή επιστροφή σε αντίθετη περίπτωση.

 1. Ασφάλεια συναλλαγών.Όλες συναλλαγές γίνονται με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τον χρήστη/αγοραστή και εγγυάται το απόρρητο αυτών. Στην περίπτωση της πληρωμής με πιστωτική κάρτα, ΤοAuto-SpecialParts.com συνεργάζεται με την Eurobank ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια της συναλλαγής του χρήστη καθώς και των προσωπικών του δεδομένων.

 2. Προσωπικά δεδομένα. . Το Auto-SpecialParts.com δεσμεύεται και οφείλει να τηρήσει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που μπορεί να υποβληθούν από τον χρήστη. Οι προσωπικές αυτές πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν μόνο για λόγους εξυπηρέτησης και διεκπεραίωσης της παραγγελίας του χρήστη/αγοραστή, και αν ο χρήστης το επιθυμεί για μελλοντική ενημέρωση προσφορών με την εγγραφή του χρήστη και ως μέλους της σελίδας. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμήσει να διαγραφεί από μέλος μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρία είτε τηλεφωνικώς είτε με e-mail. Τα προσωπικά δεδομένα απαγορεύεται να αποκαλυφθούν και να χρησιμοποιηθούν από τρίτους χωρίς τη ρητή έγκριση του χρήστη. Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση ή σχόλιο για το θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@auto-specialparts.com

 3.  Νομικό πλαίσιο. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του Το Auto-SpecialParts.com διέπονται από το Νόμο 2251/1994 περί προστασίας των καταναλωτών. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ της εταιρίας και των χρηστών/αγοραστών αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της πόλης της Ξάνθης.

 

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δεν υπάρχουν προϊόντα για σύγκριση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ